Skip to Content

Merülj el a Perwoll történetében 1954 óta

1954: A siker a porral kezdődött

Akkoriban a mosószereket nem érzékeny ruhákhoz tervezték, valójában még károsíthatták is őket. Megszületett a Perwoll alapötlete: a mosószer, ami nem csak tisztít, de óvja és kezeli is a szövetet. A Perwoll a mai napig a felülmúlhatatlan, első számú kímélő mosószer.

1984: A Perwoll folyékonyra vált

Az új folyékony mosószer forma rövid idő alatt bestseller lett a német piacot. Könnyebb adagolni, gyorsabban oldódik vízben és nem hagy nyomot. A finom és kényes anyagok páratlan szakértője, úgymint gyapjú, selyem, kasmír, tollpehely, pamut és viszkóz.

2004: A Perwoll mindenki számára elérhető

A Perwoll mosószer kímélő kezelése jól bevált, így a márka kiterjesztette kínálatát. Így már nem csak gyapjúmosószer létezik, hanem minden olyan ruhaneműhöz, amely különleges gondoskodást igényel. Így indult el a színes és fekete ruhákat kezelő kínálat, amely a színes és fekete ruházatnak ragyogó, hosszan tartó színeket biztosít.

2014: Perwoll ReNew+

Forradalmi újítás: A Perwoll ReNew+ nem csak a fehér ruhák, a fekete ruházat és a színes ruhák számára nyújt védelmet, hanem minden mosás során meg is újítja azokat. A ReNew+ folyékony mosószer termékcsaláddal a Perwoll az „Új? Nem, Perwollal mosva.” jól ismert szlogenét hangsúlyozza, amely még soha nem volt ennyire aktuális.

Kapcsolódó cikkek

  • A Perwoll és a fenntarthatóság

  • Mosási tippek

    Így mosd és ápold ruháidat megfelelően

  • #RethinkNew