Skip to Content

Csomagolás

Nagy gondot fordítunk arra, hogy csomagolásaink funkcionalitásban és újrahasznosíthatóságban is megfelelőek legyenek.

A Henkel csomagolási stratégiája

Csomagolásunk fejlesztése során nagy gondot fordítunk arra, hogy a termékeinket biztonságosan használhasd, miközben igyekszünk csökkenteni a környezeti lábnyomunkat és a pazarlást is.

Csomagolási szakértőink folyamatosan dolgoznak az anyagok hatékony felhasználásán és olyan csomagolási megoldásokon, melyek újrahasznosítható anyagokból készülnek. Mivel termékeinket az egész életciklusuk során figyelemmel kísérjük, a csomagolóanyagok újrahasznosítására is nagy hangsúlyt fektetünk. A cél a körkörös felhasználás elérése a műanyagok esetében, amilyen például a papír esetében már régóta jelen van.

A Henkelnél arra törekszünk, hogy 2025-re csomagolásunk 100%-ban újrahasznosítható és újrafelhasználható legyen. Továbbá, célunk a fosszilis forrásokból származó szűz műanyagok felhasználásának felére csökkentése fogyasztói termékeinkben. Ezt az újrahasznosított műanyag felhasználásának 30%-os növelésével, a műanyag mennyiségének csökkentésével, és egyre több bioalapú műanyag felhasználásával szeretnénk elérni.

További információk a Henkel kötelezettségvállalásáról itt találhatóak: https://www.henkel.com/sustainability/positions/packaging

Újrahasznosíthatóságunk

A Perwoll gélek flakonjainak 50%-a újrahasznosított PET palackból* készül és újrahasznosíthatóak. (*a maximum 3 literes termékekre vonatkozik)

 • Összetevők és formulák

  Mi van benne?

  A Perwollal folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobb ápoló formulánkat juttassuk el hozzád annak érdekében, hogy ruháid hosszabb ideig szépek maradjanak.

 • Szállítás

  Szállítás és logisztika a Henkelnél

  Folyamatosan dolgozunk értékláncunk ökológiai lábnyomának fejlesztésén, hozzájárulva ezzel a CO2 kibocsátás csökkentéséhez.

 • Mit tehetsz Te?

  Légy része a mozgalomnak

  A mosószerek által felhasznált energiának és CO2-lábnyomának közel 80% -a a használati szakaszban termelődik, vagyis a tényleges mosási folyamat során.