Összetevők és formulák

A Perwoll segítségével ruhái hosszabb ideig olyanok maradnak, akár az újak; helyrehozza az idő múlásával keletkezett károkat. Összetevőinket, amelyek biztosítják az Ön ruháinak optimális ápolását, folyamatosan fejlesztjük és javítjuk.

 • Enzimek

  Az enzimek biológiailag lebomló, összetett fehérjemolekulák. Erőteljes összetevők, amelyek kimondottan bizonyos feladatokra lettek kifejlesztve, mint például a színápolás, a fakulás megelőzése és különböző típusú foltok eltávolítása. Katalizátorként működnek, tehát minden molekula képes akár többször is aktiválódni.

 • Illatok

  A különböző termékvariánsok olyan illatanyagok keverékeiből állnak, amelyek kellemes illatot adnak mind magának a terméknek, mind pedig ruháinak. Az illatanyag-összetevők eltérő párolgási tulajdonságokkal rendelkeznek a hosszantartó illatélmény érdekében.

 • Polimerek

  A mosószerekben lévő polimerek számos fontos funkciót töltenek be, és hozzájárulnak a mosószer speciális hatásához, például megakadályozzák, hogy a színek befogják a többi ruhát.

 • Felületaktív anyagok

  A felületaktív anyagok a legtöbb mosószer és tisztítószer fő alkotóelemei. Feloldják a foltokat és a szennyeződéseket a ruházatról, és biztosítják azok eltávolítását a mosóvízzel együtt. Minden felületaktív anyagunk biológiailag lebomló.

 • Tartósítószerek

  A folyékony termékekben a tartósítószerek biztosítják a készítmények stabilitását. Tartósítószerek nélkül a termékek kellemetlen szagúak lehetnek, vagy baktériumok szaporodhatnak el bennük.