Skip to Content

Szállítás

A Perwoll-nál az értéklánc minden pontján azon dolgozunk, hogy javítsuk ökológiai lábnyomát, ezzel hatékonyan hozzájárulva a Henkel fenntarthatósági stratégiájához.

A légkörbe jutó CO2 mennyiségének növekedése a bolygó felmelegedésének legfőbb okozója, és ezzel a klímaváltozásé is. Hacsak az életmód- és gazdasági stratégia-változásokat nem alkalmazzák szerte a világban, az átlagos globális hőmérséklet jelentősen megemelkedhet a század végére, ami súlyos következményekkel járhat.

Fenntarthatósági stratégiánk

A Perwoll-nál az értéklánc minden pontján azon dolgozunk, hogy javítsuk ökológiai lábnyomát, ezzel hatékonyan hozzájárulva a Henkel fenntarthatósági stratégiájához.

Vállalati szinten a Henkel az erőforrások hatékony felhasználására összpontosít: a globális működéséhez szükséges energiafogyasztásának csökkentésére és az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának korlátozására. Ezenkívül a Henkel elkötelezte magát amellett, hogy 2040-ig klímapozitív vállalattá válik. A Henkel klímavédelmi stratégiájáról és céljairól részletes információk itt találhatók:

https://www.henkel.com/sustainability/positions/climate-positive

 • Összetevők és formulák

  Mi van benne?

  A Perwollal folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobb ápoló formulánkat juttassuk el hozzád annak érdekében, hogy ruháid hosszabb ideig szépek maradjanak.

 • Csomagolás

  A fenntarthatóság a kulcs

  Nagy gondot fordítunk arra, hogy csomagolásaink a funkcionalitás és az újrahasznosíthatóság terén is megállják helyüket.

 • Mit tehetsz Te?

  Légy része a mozgalomnak

  A mosószerek által felhasznált energiának és CO2-lábnyomának közel 80% -a a használati szakaszban termelődik, vagyis a tényleges mosási folyamat során.