Perwoll Perwoll Perwoll

A Perwoll-nál az értéklánc minden pontján azon dolgozunk, hogy javítsuk ökológiai lábnyomát, ezzel hatékonyan hozzájárulva a Henkel fenntarthatósági stratégiájához.

A légkörbe jutó CO2 mennyiségének növekedése a bolygó felmelegedésének legfőbb okozója, és ezzel a klímaváltozásé is. Hacsak az életmód- és gazdasági stratégia-változásokat nem alkalmazzák szerte a világban, az átlagos globális hőmérséklet jelentősen megemelkedhet a század végére, ami súlyos következményekkel járhat.

Fenntarthatósági stratégiánk

A Perwoll-nál az értéklánc minden pontján azon dolgozunk, hogy javítsuk ökológiai lábnyomát, ezzel hatékonyan hozzájárulva a Henkel fenntarthatósági stratégiájához.

 

Vállalati szinten a Henkel az erőforrások hatékony felhasználására összpontosít: a globális működéséhez szükséges energiafogyasztásának csökkentésére és az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának korlátozására. Ezenkívül a Henkel elkötelezte magát amellett, hogy 2040-ig klímapozitív vállalattá válik. A Henkel klímavédelmi stratégiájáról és céljairól részletes információk itt találhatók:

https://www.henkel.com/sustainability/positions/climate-positive

 

Links

 • Csomagolás
  A fenntarthatóság a kulcs
  Nagy gondot fordítunk arra, hogy csomagolásaink a funkcionalitás és az újrahasznosíthatóság terén is megállják helyüket.
 • Mit tehetsz Te?
  Légy része a mozgalomnak
  A mosószerek által felhasznált energiának és CO2-lábnyomának közel 80% -a a használati szakaszban termelődik, vagyis a tényleges mosási folyamat során.
 • Összetevők és formulák
  Mi van benne?
  A Perwoll-lal folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobb ápoló formulánkat juttasuk el Önhöz annak érdekében, hogy ruhái hosszabb ideig szépek maradjanak.