Skip to Content

Fránya lyukak: 3 gyakori módszer fast fashion farmerek megjavítására

Ne köntörfalazzunk: a fast fashion márkák által gyártott farmerek nem örök darabok. Ha tartós, jó minőségű ruhákat vásárolunk, azzal védhetjük környezetünket, és hosszú távú befektetésre tehetünk szert. Ha szeretnéd átgondolni a divatfogyasztási szokásaidat, de továbbra is megbújik a szekrényedben pár régi, elhasznált fast fashion farmer, nem kell rögtön kidobnod őket. Íme néhány módszer a farmerek megjavításához.

Hogyan tehetők tartósabbá a fast fashion farmerek?

Jó hírünk van: még a fast fashion farmereknek is jól áll az idő múlása. Miközben betöröd a farmered, a nadrág kap egyfajta patinát, amely minden egyes darabot karakteressé tesz. Még akkor is, ha lyukas, rossz a cipzárja vagy kikopott a széle. Tanuld meg, hogyan javíthatod meg ezeket a gyakori farmerproblémákat, és miként hosszabbíthatod meg fast fashion farmered élettartamát.

Házi praktikák a fast fashion farmerek megjavításához

You need to accept cookies to play this video

Ezekre lesz szükséged:

 • Egy hibás fast fashion farmer
 • Gumiszalag az elromlott cipzár megjavításához
 • Olló az elhasznált szegély varrás nélküli megjavításához
 • Öntapadós vagy vasalható felvarrók

Ezeket kell tenned: 
1. A fast fashion farmerekkel az az egyik legnagyobb baj, hogy nehéz őket megjavítani, ha nem tudunk varrni. A cipzárcsere drága, ez a gyors megoldás azonban egyszerű és eredményes. Az általunk bemutatott trükk segítségével villámgyorsan megjavíthatod farmered cipzárját. Vezess át egy gumiszalagot, hajgumit vagy akár gemkapcsot a cipzárad húzókáján, majd tekerd a gomb köré, és – tadám! – többé nem lesz lent a slicced. Ha felszedtél pár kilót, gyermeket vársz, vagy próbálod valaki más farmerébe bepréselni magad, bevetheted ugyanezt az okos praktikát, ha átvezeted a gumiszalagot a gomblyukon, és a másik végét a gomb köré tekered. Viselj hosszabb felsőt, amely eltakarja a gumírozott derekat, és senki sem fogja tudni, mit rejtegetsz.

renew

2. A kopott szélek hasonlóan nagy kihívást jelentenek, és ugyanilyen nehéz őket megjavítani, ha nem tudunk varrni. Szerencsére a divat neked kedvez. A rojtos, aszimmetrikus szegélyek jelenleg trendinek számítanak. Ideje kihasználnod ezt egy házi praktika formájában. Egyszerűen vágj vissza a szegély hátsó részéből, hogy eltávolítsd az elhasználódott részt, majd vágd le az elülső részt nagyjából bokamagasságig. Vágd el és rojtozd ki a nadrág szélét. Farmered mosás után mutatja majd a legjobb formáját.

2. lépés: változtasd fast fashion farmered elhasználódott szélét rojtos, aszimmetrikus szegéllyé. Mindössze egy ollóra lesz szükséged

3. Farmered hátsó zsebeinek nehéz a sora. Be kell férnie ide a pénztárcádnak, telefonodnak, és bármi másnak, amit a zsebeidbe tuszkolsz. Ráadásul ha leülünk, azzal még nagyobb nyomást helyezünk a ruha éleire. Idővel valamelyik rész megadja majd magát. De mégis mivel helyettesíthetők a farmer zsebei? Díszes, dekoratív felvarrókkal! Ha gyors megoldást keresel, használj olyan öntapadós, flitteres fajtát, mint mi. A vasalható felvarrók azonban megbízhatóbb megoldást kínálnak. Ha szeretnél bombabiztos zsebeket, egy felvarró mellé is leteheted a voksod, amely az eredeti zsebnél is erősebb tartást biztosít. 

3. lépés: egy remek házi praktika kopott hátsó zsebekhez. Egyszerűen ragassz fel néhány mutatós öntapadós felvarrót

Kapcsolódó cikkek

 • DIY – Gyapjúpulóverek javítása kincugival

  Hogyan javíthatjuk meg a gyapjúpulóvereket egy ősi japán filozófia segítségével?

 • Kvíz: tartsa meg vagy dobja ki?

  Kidobni vagy nem dobni, ez itt a kérdés. Készen áll a válaszra?

 • Mi van benne?

  A Perwollal folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobb ápoló formulánkat juttassuk el hozzád annak érdekében, hogy ruháid hosszabb ideig szépek maradjanak.