Skip to Content

Illatanyagok

Sok ember számára különösen fontos, hogy a frissen mosott ruháinak kellemes illata legyen. Ennek eléréséhez termékeinkben mind természetes, mind pedig szintetikus illatanyagokat is használunk.

Jó, ha tudod

Az illatanyagok  kellemes illatot adnak mind magának a terméknek, mind pedig ruháidnak. Az illatanyag-összetevők eltérő párolgási tulajdonságokkal rendelkeznek, az illat akár késleltetve is fel tud szabadulni. Ráadásul egyes speciálisan tervezett variánsok a kellemetlen szagok ellen is felveszi a harcot, ami különösen fontos például a sportruházat esetében. A kellemes és tartós illatanyagok létrehozásához használt több ezer különféle parfümösszetevő közül némelyiknél gyakrabban fordul elő allergia, mint másiknál, ezért ezek fel vannak tüntetve a mosó- és tisztítószerek csomagolásán, akárcsak a kozmetiai termékek esetében. A Perwoll címkéken is ezek az összetevők egyértelműen fel vannak tüntetve. Ez lehetővé teszi az allergiával küzdő emberek számára, hogy a vásárlási döntés során elkerüljék az adott anyagot tartalmazó termékeket.

Mire használják őket?

Az illatanyagok nemcsak a ruhaneműket látják el kellemes és hosszan tartó illattal, hanem magát a terméket is. Ráadásul egyes speciálisan tervezett variánsok a kellemetlen szagok ellen is felveszi a harcot, ami különösen fontos például a sportruházat esetében.

Hogyan használja a Perwoll az illatanyagokat?

Minden általunk használt illatanyag és összetevő megfelel a törvényi előírásoknak, és alaposan tesztelték az egészségügyi kompatibilitásukat. Azokat az illatanyag-összetevőket, amelyek allergiás reakciókat okozhatnak, egyértelműen fel kell tüntetni a csomagoláson.

 • Csomagolás

  A fenntarthatóság a kulcs

  Nagy gondot fordítunk arra, hogy csomagolásaink a funkcionalitás és az újrahasznosíthatóság terén is megállják helyüket.

 • Szállítás

  Szállítás és logisztika a Henkelnél

  Folyamatosan dolgozunk értékláncunk ökológiai lábnyomának fejlesztésén, hozzájárulva ezzel a CO2 kibocsátás csökkentéséhez.

 • Mit tehetsz Te?

  Légy része a mozgalomnak

  A mosószerek által felhasznált energiának és CO2-lábnyomának közel 80% -a a használati szakaszban termelődik, vagyis a tényleges mosási folyamat során.