Skip to Content

Tartósítószerek

Tudtad, hogy baktériumok fejlődhetnek ki a mosószerekben? A tartósítószerek azonban megakadályozzák ezt.

Jó, ha tudod

A folyékony termékekben a tartósítószerek biztosítják a készítmények stabilitását. Tartósítószerek nélkül a termékek kellemetlen szagúak lehetnek, mert baktériumok szaporodhatnak el bennük. A mosó- és tisztítószerekhez adott tartósítószereket, koncentrációjuktól függetlenül, a csomagoláson feltüntetik az EU mosószer-rendeletének megfelelően. Aki tehát tudja magáról, hogy allergiás, így el tudja kerülni az anyagot tartalmazó termékeket a vásárlási döntés meghozatalakor.

Hogyan használja a Pewoll a tartósítószereket?

A tartósítószereket nagyon körültekintően alkalmazzuk, és csak annyit, amennyit feltétlenül szükséges. Igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben kerülni a tartósítószereket, ha a konzerválás más formulakomponensekkel is elérhető.

 • Csomagolás

  A fenntarthatóság a kulcs

  Nagy gondot fordítunk arra, hogy csomagolásaink a funkcionalitás és az újrahasznosíthatóság terén is megállják helyüket.

 • Szállítás

  Szállítás és logisztika a Henkelnél

  Folyamatosan dolgozunk értékláncunk ökológiai lábnyomának fejlesztésén, hozzájárulva ezzel a CO2 kibocsátás csökkentéséhez.

 • Mit tehetsz Te?

  Légy része a mozgalomnak

  A mosószerek által felhasznált energiának és CO2-lábnyomának közel 80% -a a használati szakaszban termelődik, vagyis a tényleges mosási folyamat során.