Perwoll Perwoll Perwoll

Tartósítószerek

Tudta, hogy baktériumok fejlődhetnek ki a mosószerekben? A tartósítószerek azonban megakadályozzák ezt.

Jó, ha tudod

A folyékony termékekben a tartósítószerek biztosítják a készítmények stabilitását. Tartósítószerek nélkül a termékek kellemetlen szagúak lehetnek, mert baktériumok szaporodhatnak el bennük. A mosó- és tisztítószerekhez adott tartósítószereket, koncentrációjuktól függetlenül, a csomagoláson feltüntetik az EU mosószer-rendeletének megfelelően. Aki tehát tudja magáról, hogy allergiás, így el tudja kerülni az anyagot tartalmazó termékeket a vásárlási döntés meghozatalakor.

Hogyan használja a Pewoll a tartósítószereket?

A tartósítószereket nagyon körültekintően alkalmazzuk, és csak annyit, amennyit feltétlenül szükséges. Igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben kerülni a tartósítószereket, ha a konzerválás más formulakomponensekkel is elérhető. 

 • Csomagolás
  A fenntarthatóság a kulcs
  Nagy gondot fordítunk arra, hogy csomagolásaink a funkcionalitás és az újrahasznosíthatóság terén is megállják helyüket.
 • Mit tehetsz Te?
  Légy része a mozgalomnak
  A mosószerek által felhasznált energiának és CO2-lábnyomának közel 80% -a a használati szakaszban termelődik, vagyis a tényleges mosási folyamat során.
 • Szállítás
  Folyamatosan dolgozunk értékláncunk ökológiai lábnyomának fejlesztésén, hozzájárulva ezzel a CO2 kibocsátás csökkentéséhez.