Perwoll Perwoll Perwoll

Enzimek

Az enzimek a textília felületének kisimításával segítenek megelőzni a bolyhosodást. A mindennapos igénybevételt megelőzik, például a kopás és a mosás által okozott bolyhosodás megelőzésével.

Jó, ha tudod

Az enzimek biológiailag lebomló, összetett fehérjemolekulák. Erőteljes összetevők, katalizátorként működnek, így minden molekula képes akár többször is aktiválódni. Az enzimek segíthetnek megakadályozni a textíliák mindennapos elhasználódását. Koncentrációjuktól függetlenül az enzimeket fel kell tüntetni a csomagoláson az EU mosószer-rendeletének megfelelően.

Hogyan használja a Perwoll az enzimeket?

Különböző enzimeket használunk, mint például a cellulázt, amely kisimítja a textíliát, valamint színápolást, fehérséget és bolyhosodást gátló hatást nyújt. A hidegben is aktiválódó enzimek emellett segítenek eltávolítani a foltokat már alacsony mosási hőmérsékleten, például 20 vagy 30 °C-on.

 • Csomagolás
  A fenntarthatóság a kulcs
  Nagy gondot fordítunk arra, hogy csomagolásaink a funkcionalitás és az újrahasznosíthatóság terén is megállják helyüket.
 • Mit tehetsz Te?
  Légy része a mozgalomnak
  A mosószerek által felhasznált energiának és CO2-lábnyomának közel 80% -a a használati szakaszban termelődik, vagyis a tényleges mosási folyamat során.
 • Szállítás
  Folyamatosan dolgozunk értékláncunk ökológiai lábnyomának fejlesztésén, hozzájárulva ezzel a CO2 kibocsátás csökkentéséhez.